مجله جردن

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

آموزش طرز تهیه آبگوشت بختیاری

تاریخ : 1404.02.29
نویسنده : AdoniS
نظرات : 0

بی بی پز : آبگوشت بختیاری ، همانطور که از نامش پیداست ، ویژه چهار محال و بختیاری است و با طعم دلچسبش ، هر ذائقه ای را به خود علاقمند می سازد .

 

 

 

 

 

 

 

آموزش تهیه آبگوشت بختیاری

 

 

 

مواد لازم برای آبگوشت بختیاری 

 

 

 

گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دنبه فراوان

 


نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم

 


پیاز ۲ عدد بزرگ

 


زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم

 


برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم

 


آبجوش به میزان کافی

 


سیر ۴ حبه

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه آبگوشت بختیاری

 

 

 

 

 

ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه می‌کنیم و با آب می‌گذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و می‌گذاریم تا با گوشت پخته شود.

 


سپس برنج شسته شده را اضافه می‌کنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود.

 

 

 

سپس از روی حرارت بر می‌داریم و چند دقیقه می‌گذاریم تا مواد ته‌نشین شود.

 

 

 

دنبه‌ها را جدا کرده و له می‌کنیم.

 


سپس آب را جدا و روی دنبه‌های له شده می‌ریزیم ، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد.

 

 

 

سپس آن را با گوشت ‌کوب کاملاً له می‌کنیم تا یکدست و کشدار شود.

 

 

 


نوش جـان

 

 

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود


باکس فیلم


بالا